Skip to main content
 

1. Heerlijk in bad bij De Zonnehof

De Gemakswinkel van TIB Boerema aan de Middelhorsterweg (Haren) is de eerste stap op weg naar comfortabel ouder worden. De winkel levert allerlei snufjes, waardoor het mogelijk wordt om langer zelfstandig te wonen. Twee eye-catchers zijn het vermelden waard. Het zitbad met een handig toegangsdeurtje, zodat u niet over de hoge badrand hoeft in te stappen en het toilet met onderdouche, zodat u tijdens de toiletgang geen moeilijke bewegingen moet maken. Beide kunt u uitproberen in De Zonnehof aan de Nesciolaan te Haren.

Lees het volledige bericht

2. Aanpassingen van eigen woning

Een antwoord op de vergrijzingsproblematiek

Nederland vergrijst. Er wordt gemorreld aan de pensioenleeftijd en de AOW. Het aantal 65-plussers stijgt binnen vier jaar naar 4,2 miljoen zo heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekend. Plaatsen in verzorgingshuizen zijn beperkt en een toenemend personeelstekort maakt de zorg in die huizen er veelal niet beter op. De bouw van ouderenwoningen stagneert door de economische crisis. Overheid, woningcorporaties en bedrijfsleven zoeken naarstig naar antwoorden.

Lees het volledige persbericht

3. Inloopdouche

Waar het nu werkelijk om gaat bij een inloopdouche..

4. Klus ABC

Bekbreedte? Fretboor? Loodslabben? Klussen moet niet moeilijker worden dan het al is… Dit Klus-ABC brengt gelukkig licht in de duisternis.

Lees hier het ABC

5. Gem bad

Model Gem is geschikt voor kleine ruimtes. In plaats van een douchebak kunt u met de Gem in bad!
Afmetingen: 96 x 65 x 112

6. Luxor

Dit bad is leverbaar in 2 lengtes. Het is dus mogelijk om in een beperkte ruimte een ligbad te plaatsen. Door de deur is veilig baden mogelijk. Mocht het in bad overeind komen niet meer zo gemakkelijk gaan dan kan er een ingebouwde tillift met een eigen accu worden geleverd, model Luxor.
Afmetingen: 166 x 74 x 54

7. Duet

De beide ligbaden Duet en Luxor zijn leverbaar in 2 lengtes. Het is dus mogelijk om in een beperkte ruimte een ligbad te plaatsen. Door de deur is veilig baden mogelijk.
Afmetingen: L x B x H = 166/150 x 74 x 54 cm

.  .  .